Privatumo politika

Svetainės privatumo nuostatos

„Lietuvos vartojimo lizingo ir kredito asociacija“ (LVLKA) gerbia kiekvieno asmens, kuris apsilanko svetainėje www.lvlka.lt ir naudojasi jos teikiamomis paslaugomis, konstitucinę teisę į privatumą.

Jūsų pateikti duomenys bus tvarkomi laikantis žemiau išdėstytų nuostatų, Lietuvos Respublikos Asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymo nustatytų reikalavimų, kitų Lietuvos Respublikos teisės aktų, reglamentuojančių šių duomenų tvarkymą bei apsaugą.

LVLKA gali rinkti ir panaudoti jūsų asmens duomenis (pavyzdžiui, vardą, pavardę, telefono numerį, e. pašto adresą) tam, kad apdorotų jūsų pateiktas informacijos paieškos užklausas svetainėje www.lvlka.lt, paslaugų užsakymus ar kitais apibrėžtais tikslais (gavę išankstinį jūsų sutikimą).

Neasmeniniai jūsų duomenys, tai yra duomenys, susiję su jūsų naudojimusi svetainės www.lvlka.lt teikiamomis galimybėmis ir (arba) joje užsakomomis paslaugomis, gali būti anonimiškai tvarkomi atliekant statistinius tyrimus. Bet kuriuo atveju toks duomenų tvarkymas neleis tiesiogiai ar netiesiogiai nustatyti jūsų tapatybės.

LVLKA neatsako už jūsų asmens duomenų tvarkymą per tretiesiems asmenims priklausančias interneto svetaines. LVLKA neatsako už trečiųjų šalių svetainių privatumo nuostatas bei veiklą net ir tais atvejais, kai į juos jūs patenkate per svetainėje www.lvlka.lt esančias nuorodas. LVLKA rekomenduoja susipažinti su kiekvienos ne asociacijai priklausančios aplankytos interneto svetainės privatumo nuostatomis atskirai.

Tvarkydama jūsų asmens duomenis svetainėje www.lvlka.lt LVLKA naudojasi saugiomis organizacinėmis ir techninėmis priemonėmis, kurios tinkamai apsaugo šiuos duomenis nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo, taip pat nuo visų kitų neteisėtų veiksmų.

Pateikdami savo asmens duomenis www.lvlka.lt svetainėje jūs sutinkate, kad šie duomenys būtų tvarkomi taip, kaip išdėstyta šiose nuostatose.

LVLKA turi teisę iš dalies arba visiškai keisti šias nuostatas pranešusi apie tai jums www.lvlka.lt svetainėje ir (arba) jūsų nurodytu e. paštu. Jei jūs naudositės www.lvlka.lt svetaine po to, kai bus atlikti pakeitimai, tai reikš, kad jūs su jais sutinkate.

LVLKA stengiasi užtikrinti aukštą svetainės www.lvlka.lt administravimo paslaugų kokybę ir joje pateikiamų paslaugų kokybę vartotojams, tačiau negarantuoja šių paslaugų nepertraukiamo tiekimo dėl gedimų, kurių negali kontroliuoti (pavyzdžiui, gedimai trečiosioms šalims priklausančiose tarnybinėse stotyse).

Tais atvejais, kai svetainėje www.lvlka.lt yra nuorodos į kitų įmonių, įstaigų, organizacijų ar fizinių asmenų svetaines, LVLKA neatsako už ten pateiktos informacijos turinį ar vykdomą veiklą, tokių svetainių neprižiūri ir nekontroliuoja.

Jūs pats atsakote už savo kompiuterio apsaugą nuo virusų, taip pat ir naudodamiesi LVLKA teikiamomis paslaugomis.

LVLKA neatsako už jūsų patirtas išlaidas ir nuostolius, susijusius su paslaugos teikimu, jeigu jie atsirado dėl kitų priežasčių nei akivaizdus aplaidumas ar tyčiniai veiksmai.
Naujienlaiškių prenumerata
Asociacijos nariai
Provident General financing Creditinfo Lietuva Moment credit Credit24
Kopijuoti draudžiama © LVLKA 2010. Visos teisės saugomos.
Tel.: +370 659 33875
El. paštas: info@lvlka.lt